Jakość i bezpieczeństwo są dla firmy Biela najwyższym priorytetem.Nasze zasłady spełniaja wszystkie standardy bezpieczeństwa i jakości wymagane przy produkcji żywności.

Wysoka jakość i bezpieczeństwo żywności stanowią podstawę systemów wdrożonych i certyfikowanych w Zakładzie P.P.H.U BIELA Stanisław Biela. Działamy kompleksowo. Nie zaniedbujemy żadnego z ogniw skomplikowanego łańcucha, jakim jest cykl produkcyjny. Wdrożone przez nas systemy wspomagają ten proces, co gwarantuje bezpieczeństwo i higienę. Kontrolujemy jakość mięsa na każdym etapie.

Posiadamy Certyfikat BRC Global Standard for Food Safety – jeden z najbardziej znanych i prestiżowych certyfikatów w Europie. Certyfikat BRC gwarantuje bezpieczeństwo oraz jakość produktowej żywnośći.

Szczególnie wysoka jakość mięsa wieprzowego certyfikowana jest w systemie PQS, który został opracowany przez Polski Związek Hodowców Trzody Chlewnej „POLSUS” oraz Związek „Polskie Mięso”.

brc
q
cs