Ze względu na wielkość przedsiębiorstwa oraz wyprzedzając wymagania rynku, od 2014 roku rozpoczęliśmy działania w kierunku rozwoju zarządzania jakością usług, czego rezultatem było dostosowanie budynków i echnologii uboju do wymogów Global Standard for Food Safety, potwierdzone certyfikatem BRC Site Code: 1128897 w 2015 roku.
W 2015 roku wraz z rozwojem floty transportowej otworzono serwis i stację kontroli pojazdów, działająca do dzisiaj pod nadzorem syna. W 2016 roku rozszerzono zdolność produkcyjna zakładu do uboju bydła, trzody i owiec – zakład o dużej zdolności ubojowej.
W 2018 uzyskaliśmy certyfikat, System gwarantowanej jakości żywności QAFP, Quality Assurance for Food Products.
W 2020 roku w trosce o najlepszą jakość usług, rozbudowaliśmy zakład o nowoczesną linię do rozbioru wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Ze względu na konieczność rozwoju, sukcesywnie powiększamy liczbę zatrudnienia. W naszym zakładzie panuje atmosfera wzajemnego szacunku i zaufania.
Pomimo dużych rozmiarów przedsiębiorstwo dalej posiada rodzinny charakter.